California incepe productia de gaz metan din balegar

California incepe productia de gaz metan din balegar


California incepe productia de gaz metan din balegar

Cea mai noua sursa de energie alternativa din California este balegarul, din care se obtine deja gaz metan folosit la alimentarea cu energie a peste 1200 de gospodarii.

Aceasta miscare a fost determinata in principal de legea care obliga prezenta unei proportii de 20% din energia folosita pentru alimentare sub forma de energie regenerabila.

Gazul metan este unul din gazele raspunzatoare pentru efectul de sera, motiv pentru care captarea acestuia si folosirea pe post de sursa de energie regenerabila este un lucru excelent.

Sursa: Reuters

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

  Etichete:

  Exista 7 comentarii la 'California incepe productia de gaz metan din balegar' »

  1. cred ca este destul de relevant ,dar cred ca ar fi destul de pretentios de realizat, pe mine m”ar interesa un proiect de dimensiuni mai mici si f. multe detalii atat de constructie dar si de intretinere. multumesc. as dori un sprijin tehnic.

  2. Tot respectul pentru ei…..

  3. da f. interesant daca se va face si ceva detalii mei explicite ca si folosirea acestui gaz si pt. functionarea unui motor termic si cu valori de echivalenta la consum /orar ex. cu o comparatie GPL., pe mine unul ma intereseaza de mai bine de 30 de ani. cu respect un impatimit al folsirii naturale a surselor cele mai biologice.

  4. da mi se pare foarte tare expresia”california incepe productia de gaz metan din balegar”…poate e adevarat nush…oricum e tare;)

  5. O stire ca nici una
   Fara detali, numai povesti
   Fals

  6. cum se face?

  7. vreau sa stiu cum se face