Harta verde a Bucurestiului disponibila gratuit online

Harta verde a Bucurestiului disponibila gratuit online


Harta verde a Bucurestiului disponibila gratuit online

Harta verde a Bucurestiului este disponibila gratuit online de cateva zile, de la lansarea variantei tiparite in parcul Cismigiu. Pe harta verde a Bucurestiului sunt incluse obiective precum monumente istorice, biblioteci, galerii de arta, piete agroalimentare, cantine sociale, puncte de belvedere, terenuri de sport si skate park-uri.

Scopul hartii verzi a Bucurestiului este de a oferi oportunitati turistilor si locuitorilor metropolei de a redescoperi orasul si resursele sale care pot asigura o dezvoltare durabila. Harta verde a Bucurestiului face parte dintr-o initiativa lansata in 1995 de  Green Map System, care cuprinde deja 400 de orase si 50 de tari.

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Etichete:

Exista 3 comentarii la 'Harta verde a Bucurestiului disponibila gratuit online' »

  1. harta bucurestiului, cluj, galati, iasi, timisoara, sibiu, brasov, arad…. aproape toate drumurile nationale si asa mai departe.

  2. stimabilior, unde este disponibila, chiar negratuit, aceasta harta foarte verde; singurul link din site nu functionerizeaza.
    Ma si miram sa nu apara gogomanii si in domeniul “verde”. O fi ceva rost de bani ca, de, de munca mai ne ferim noi, ca daca era buna de ceva o luau boierii.

  3. este chiar super disponibila. http://www.hartaverde-bucuresti.ro/index.php; la linkul anterior apare o eroare; la mai mari succesuri verzi si de alte culori, don Oparescu.