“Blue Earth” este primul telefon solar cu touch-screen

“Blue Earth” este primul telefon solar cu touch-screen


“Blue Earth” este primul telefon solar cu touch-screen

“Blue Earth” este  primul telefon solar din lume lansat de catre Samsung Electronics.  Acesta este cu touch-screen si se incarca de la soare cu ajutorul panoului fotovoltaic plasat pe partea inferioara a telefonului care genereaza suficienta energie pentru efectuarea unui apel in orice moment.

In plus, telefonul Blue Earth este produs din plastic reciclat numit PCM care este extras din sticle de plastic. Atat aparatul in sine, cat si incarcatorul nu contin substante daunatoare mediului precum beriliul sau bromul.

Blue Earth vine cu un design unic de interfata pentru a atrage atentia asupra conservarii mediului. De asemenea, luminozitatea ecranului, durata de stand by sau aplicatia Bluetooth pot fi reglate intr-un mod eficiente energetic numit “Eco mode”.

Telefonul va fi disponibil pe piata din Marea Britanie incepand din a doua jumatate a acestui an.

Sursa: Ecofriend

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Exista 8 comentarii la '“Blue Earth” este primul telefon solar cu touch-screen' »

  1. Imi place articolu asta! ii super, in general imi plac articolele autorului(Mihai), sunt foarte interesante. Tineti-o tot asa, BRAVO!!!!

  2. Bai oamenilor, de ce puii mei nu mai scrieti, vad ca tot angajati writeri dar se pare ca se lasa, nu ii platiti bine sau de ce???, in ultima vreme ati tot publicat lucruri interesante dar v-ati lasa brusc. Chiar eram surprinsa ca bagati cate 2-3 pe zi.

    Pacat!!

  3. Ana, ai ghicit, avem ceva dificultati cu writerii, dar promitem sa revenim “pe val” cat de curand 🙂

  4. jalnici!!!

  5. Ana, we’re doing our best. Ai rabdare cu noi 🙂

  6. culllllllllllllll!

  7. Este un inceput bun dar inviitor firma apple va introduce pe piata un laptop notebook cu lcd de 10 inch si panouri fotovoltaice care vor fi capabile sa atinga performante admirabile. 😉

  8. Pana una alta, telefonul asta exista. Nu ma bazez foarte mult pe promisiunile celor de la apple