Cabina telefonica alimentata cu panouri solare in Bucuresti

Cabina telefonica alimentata cu panouri solare in Bucuresti


Cabina telefonica alimentata cu panouri solare in Bucuresti

Chiar daca Romania nu conduce lupta cu incalzirea globala sau cu gasirea de surse energetice alternative si regenerabile trebuie mentionate orice miscari in acest sens. Cea mai recenta este o cabina telefonica alimentata cu panouri solare fotovoltaice, amplasata in rondul de la Universitate, pe partea cu Teatrul National.

Panourile fotovoltaice au fost furnizate de Solaria, proiectul fiind probabil realizat in colaborare cu Romtelecom. Inca nu a aparut nici un comunicat de presa oficial, dar ne asteptam ca acest lucru sa fie dat publicitatii in curand.

Chiar daca o cabina telefonica nu rezolva problemele incalzirii globale, astfel de miscari ar putea duce la educarea publicului, lucru ce ar putea creste rata de adoptie a solutiilor energetice alternative.

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Exista 2 comentarii la 'Cabina telefonica alimentata cu panouri solare in Bucuresti' »

  1. […] de energie regenerabile pentru a furniza 1.13% din totalul de electricitate. Au aparut chiar si cabine telefonice alimentate cu panouri solare. Am vazut chiar si si panouri solare pentru apa calda pe clubul de fitness de linga […]

  2. […] Bucuresti am vazut deja cabine telefonice cu panouri solare, asa ca putem spera sa vedem si astfel de semafoare pe viitor. Mai ales in conditiile in care, in […]