IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> V-ati cumpara o masina ecologica?
POll
V-ati cumpara o masina ecologica?
Am deja una [ 0 ] ** [0.00%]
Vreau sa imi cumpar in urmatorii ani [ 2 ] ** [22.22%]
Mi-as cumpara dar nu imi permit [ 7 ] ** [77.78%]
Nu mi-as cumpara. Nu le consider o solutie viabila utilizarii zilnice [ 0 ] ** [0.00%]
Nu? De ce sa dau mai multi bani pe ceva mai prost? [ 0 ] ** [0.00%]
Total Votes: 9
Guests cannot vote 
Andrei
post Feb 6 2009, 10:08 AM
Post #1

Newbie
*

Group: Root Admin
Member No.: 2

In ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult si la noi despre masini ecologice. Insa, eu sunt curios, cati dintre voi au asa ceva sau si-ar cumpara asa ceva in urmatorii 2-3 ani sa zicem. Si daca da, de ce? Asa ca am facut un mic poll.
Go to the top of the page

+Quote Post
post Feb 26 2009, 12:44 PM
Post #2

Group:
Member No.: 0

Chiar si in cazul in care ar fi oferita cadou o astfel de masina ecologica nu exista pentru ea:
-piese de schimb;
-service autorizazt;
-statii specilae (ca si niste benzinarii) pentru reincarcarea pilelor electrice s.a.m.d.

Pina cand oficialii nu vor pune accent pe promovarea vanzarilor unor astfel de autovehicole, noi nu vom putea decat sa visam frumos ca la un film SF in care masinute electrice strabat orasul, fara a-l polua.
Pina atunci avem cel putin GPL-ul ca alternativa mai putin poluanta.

+Quote Post
Cerasella
post Apr 22 2009, 09:40 AM
Post #3

Newbie
*

Group: Members
From: Bucharest
Member No.: 398

Am avut o masina pe GPL si dezavantajul este ca motorul nu rezista la fel de mult ca al uneia pe benzina.

Si cu adevarat sunt de acord ca pana ne vom permite o masina ecologica poluam mediul cu cele de care dispunem....macar sa fie asta singura sursa de poluare, dar din pacate nu este. Celelate de care ne putem lipsi inca persista si asta e adevarul dureros. sad.gif

+Quote Post
Dragos Cristache
post Jun 15 2009, 07:44 PM
Post #4

Newbie
*

From: Bucharest, Romania
Member No.: 631

Pai, ce as putea spune, sustin mult masinile ecologice, chiar am vorbit cu parintii mei sa isi ia o masina Disel pentrua putea functiona cu Biodisel, dar o masina ecologica, electrica sau Hybrid, parintii mei nu isi permit, poate dupa cativa ani de strans bani + un imprumut serios de la banca, poate

--------------------
Idubitabil! sau...

+Quote Post
bubu
post Feb 7 2010, 10:06 AM
Post #5

Newbie
*

From: negresti vaslui
Member No.: 797

apoi cum sa nu vrem domnilor o masina care polueaza mai putzin chiar daca costa mai mult oleaca dar cu timpul ne scoatem banii investitzi , parerea mea e ca totul se poate daca vrem , pentru DRAGOS eu am o masina diesel , si faza cu biodieselul e veche la mine , nu numai ca bag motorina dar colectez si ceva uleiuri uzate de pe la gogoseriile din zona si il combin cu motorina si merge mult mai kool , si e mult mai curat asta incepand cu anul 2007 , asa ca daca vrei potzi , e si lozinca nevastimii.

+Quote Post
silvianlica
post Jul 27 2010, 08:26 AM
Post #6

Newbie
*

Member No.: 949

Da... de ce nu? Ar trebui sa mai protejam putin mediu... si apropo de asta uite aici si alta idee atat pentru protejararea naturii cat si a oamenilor.
www.turbinagravitationala.ro

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th September 2010 - 04:37 AM
Design by: Download Free Invision Skins