BMW pregateste un vehicul economic pentru oras?

BMW pregateste un vehicul economic pentru oras?


BMW pregateste un vehicul economic pentru oras?

BMW ne pregateste o jucarie ce va purta de numirea “Megacity Vehicle”. Pana acum existau doar zvonuri despre aparitia acestui model bavarez destinat miscarii prin orase si aglomeratii urbane, zvonuri care au fost insa si confirmate de unul dintre oficialii BMW, Dr. Norbert Reithofer .

Conform declaratiilor acestuia, “acest vehicol va fi unul dintre primele dintr-o gama cu emisii aproape zero. Clientii vor putea alege intre un propulsor exclusiv electric sau unul cu combustie interna, dar modern si foarte eficient. Productia in masa a acestui vehicol ar putea incepe in prima jumate a urmatoarei decade”. Asadar, din 2013-2015 am putea sa ne asteptam ca varfurile de gama sa nu mai fie BMW-urile X6 sau M5, ci o serie de pitice urbane care sa concureze Smart-urile.

Asteptarile sunt mari de la BMW, cu atat mai mult cu cat acestia doresc sa extinda politica de “zero emisii” pentru principalele branduri ale grupului: BMW, Mini si Roll-Royce. Initial se va testa piata cu modelul Mini E, o versiune complet eletrica e buburuzei britanice. Si apoi se va continua cu alte modele.

Una peste alta, initiativa celor de la BMW este demna de apreciat. Atat datorita dorintei lor de a realiza vehicule ecologice, cat  si datorita modului in care compania bavareza incearca sa se adapteze cerintelor pietei actuale. Thumbs up pentru BMW si asteptam cu nerabdare noi poze si vesti despre automobilele lor ecologice.

Sursa: Carscoop

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Exista 2 comentarii la 'BMW pregateste un vehicul economic pentru oras?' »

  1. Andrei, vad ca scrii articole foarte interesante, nu vrei sa scrii la mine pe site? ii pe engleza

    Daca esti interesat de rog sa ma contactezi

  2. Liviu, mersi de oferta dar va trebui sa te refuz. Abia e timp de acest site ­čÖé