Masina mai mica, parcare mai ieftina

Masina mai mica, parcare mai ieftina


Masina mai mica, parcare mai ieftina

Atunci cand ai o masina mai mica ocupi mai putin spatiu in parcari. Corect? Fiecare loc de parcare costa. Corect? Asadar, ar fi normal ca cei care au o masina mai mica sa plateasca mai putin pentru parcare, pentru ca ocupa mai putin loc. Clar corect!

Acest lucru se intampla deja in New York, unde autoritatile locale ofera pentru posesorii de Smart Fortwo posibilitatea de parcare la jumate de pret in peste 350 de parcari din zonele aglomerate ale metropolei. Momentan aceasta regula se aplica doar poserilor de astfel de mini masini de doar 2,5 metri, dar masura este menita sa incurajeze utilizarea masinilor mici si economice in orase.

Locuri de parcare pentru masini de sub 3 metri - la jumatate de pret

Locuri de parcare pentru masini de sub 3 metri - la jumatate de pret

Desigur, cei carcotasi o pot privi ca pe o masura de promovare a brandului Smart. Nu cred ca este cazul, iar ideea este chiar buna. Desigur, ar fi indicat sa se extinda facilitatea de parcare si la alte modele de dimensiuni micute. Astfel, s-ar putea crea in parcari locuri special amenajate pentru masinile de maxim 4 metri, sa zicem, unde sa poata parca doar acestea, pentru o taxa mai mica. Poza de mai sus chiar arata astfel de locuri create pentru Smart-uri si alte vehicule cu lungime de sub 3 metri.

Una peste alta, o masura interesanta de creare de noi spatii de parcare. Nu credeti?

Sursa: Auto Greenblog

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Comentariile pentru aceasta pagina sunt inchise.