Pana in 2015 Mercedes va renunta la combustibilii fosili

Pana in 2015 Mercedes va renunta la combustibilii fosili


Pana in 2015 Mercedes va renunta la combustibilii fosili

Nimic nu ne bucura mai mult saptamana asta decat anuntul Mercedes Benz de initiere a unui program intern care are drept scop renuntarea in totalitate pana in 2015 la producerea de automobile care functioneaza pe baza de combustibili fosili.

Proiectul va evolua in trei faze: prima este cresterea eficientei motoarelor cu combustie, a doua prevede dezvoltarea de combustibili alternativi de calitate si in final concentrarea pe fuel cell pentru zero emisii poluante. Mercedes Benz este pregatit sa investeasca 7 miliarde de lire sterline pana in 2014 pentru a-si atinge scopul.

Probabil ca declaratia prestigiosului constructor de automobile va atrage dupa ea si un val de "si eu voi face la fel", ceea ce nu este in nici un caz un lucru rau. Acum ramane de vazut daca 2015 este o tinta realizabila, insa tindem sa credem ca da, Mercedes Benz avand deja in flota curenta de automobile versiuni cu functii ecologice.

Sursa: Inhabitat

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

    Exista 1 comentariu la 'Pana in 2015 Mercedes va renunta la combustibilii fosili' »

    1. -Vedeti domnilor ca se poate?!?!?!? , trebuie doar sa ai singe in instalatie , sa vrei , sa ai puterea financiara si influenta globala , ca sa nu indrazneasca nimeni sa-ti dea peste bot .Probabil exemplul dat de Toyota cu masina care foloseste drept combustibil apa , a fost scinteia , Doamne ce bine ar fi ! -Tineti-o tot asa , la preturi accesibiele si atunci n-o sa mai tunam /fulgeram impotriva miliardarilor !(de altfel nici acum nu-i denigram decit pe cei care au demonstrat ca sunt lipsiti de caracter/scrupule)