De la cine ar trebui sa ia Basescu lectii de ecologie?

De la cine ar trebui sa ia Basescu lectii de ecologie?


De la cine ar trebui sa ia Basescu lectii de ecologie?

Citeam zilele trecute cum ca noul miracol al Americii, presedintele Barack Obama va face o prioritate din temele ecologice in timpul mandatului sau. Cu alte cuvinte, va incerca sa investeasca in producerea energiei prin mijloace regenerabile, va incuraja populatia sa adopte vehicule hibride sau chiar electrice si alte din astea.

Si ca sa nu faca lucrurile dupa ureche, se va intalni cu tataia Al Gore sa-i ceara sfatul, cunoscut fiind ca acesta se implica de mult in probleme ecologice si ca a luat chiar Premiul Nobel pentru Pace in 2007. Impreuna cu vicepre┼čedintele Joe Biden, Obama se va consulta cu Al Gore pentru a vedea cum poate duce America pe drumuri mai verzi.

Citind eu toate acestea, nu m-am putut abtine de la a face o comparatie cu Romania si sa ma intreb: oare Basescu de la cine cere ajutorul atunci cand vine vorba de probleme ecologice?

Eu n-am gasit un raspuns. Voi ce credeti? De la Elena, Nuti sau Stolo? ­čśŤ

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Exista 1 comentariu la 'De la cine ar trebui sa ia Basescu lectii de ecologie?' »

  1. ma baietzii toata tzara arde si baba se piaptana , hai sa fin mai realisti , americanii au zis asa cream o instabilitate monetara dar ne redresam miraculos si ducem lumea la dezastru ,iar cand nor mai avea bani o sa vina la noi sa imprumute ,HAI CA VATZI PRINS poate sau nu de ceea ce vreau sa zic ,
    si referitor la BASE ,minte creatza,sa nu ia lectzii de la americani ca va fi mai rau decat se prevede , sa ia aminte de la LABRADOR ala care nu vroia sai pape biscuitele