Pe politicieni ii doare in cot. Si nu numai

Pe politicieni ii doare in cot. Si nu numai


Pe politicieni ii doare in cot. Si nu numai

Citeam azi un articol de pe Adevarul, asta mai exact, in care se spune ca politicienii romani ignora ecologia. Citam din el: “Niciun parlamentar nu a susţinut constant, în ultimii doi ani, proiectele de lege cu impact pozitiv asupra mediului. Membrii Parlamentului au fost evaluaţi de către ONG-uri în funcţie de susţinerea pe care au acordat-o sau nu proiectelor cu impact asupra mediului.”

No shit. Normal ca ignora, pentru ca nu le baga bani in buzunar, le scoate. Dar nu doar ei. Am ajuns la concluzia ca in Romania grija fata de mediu, sau ecologia in general, este privita ca un moft. De ce sa plantam noi niste copaci, ca s-asa sunt o gramada. De ce sa nu aruncam gunoaiele nesortate, ca e spatiu pentru gropi de gunoi. De ce sa nu aruncam chistoacele pe jos, ca doar de aia exista maturatori. Bine, si lista asta ar putea continua la greu.

Asadar, nu numai pe politicieni ii doare in cot, ci cam pe toata lumea.

Noi nu putem decat sa continuam sa batem apa in piua, sa participam la actiuni care isi propun sa salveze cate ceva din natura sau sa votam cu oameni ca Dan. Si macar sa avem grija ca noi sa respectam natura si sa fim un potential exemplu pentru cei din jur. Idealist, desigur, dar pe mine nu ma doar in cot

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Etichete:

Exista 4 comentarii la 'Pe politicieni ii doare in cot. Si nu numai' »

  1. Ce sa mai comentez ati pus punctul pe I.

  2. Din pacate astia sunt oamenii pe care cei mai multi (si prosti) ii trimit in parlament.
    Le pasa lor cum le pasa si celor care-i aleg ( vedeti ucigasii de paduri, vedeti nesimtitii care se plimba in SUV-uri si care au impresia ca daca platesc taxe se depouleaza atmosfera, etc).
    Asta-i cocina, in asta traim.

  3. GRESIT !!!, nu-i doare niciunde , de nimeni , ei s-au dus acolo (votati de masa amorfa despre care vorbeam in alt comentariu) numai si mumai pentru propriul interes .N-au treaba cu nimeni si cu nimic .

  4. Pe politicieni nu ai doare nici in cot, ca daca iar durea s-ar plange. Ce le pasa lor de lumea din jur, ca daca ei o duc bine restunu mai conteaza. Se plimba tot anu cu SUV-uri de zeci de mii de Euro pe bani nostri. stau toata ziu si privesk pe tavan iar ce viseaza noaptea aplica ziua. Drumurile sunt vai de mama lor,, dar dam o goaza de bani pe taxe si nu se vede nimik,,,,, La Asigurarea de sanatate platesti o groaza de bani, la CAS la fel iar cand te duci sa iei o reteta compensata o platesti k s-au terminat fondurile,,, in spitale la fel trebuie sa vi cu medicamente de acasa iar daca vrei sa iti faci o radiografie, un ecograf in alt judet trebuie sa platesti k nu lucreaza cu casa de asigurari,,, jaf pe fata. Iar pentru varsta de PENSIONARE ne luam gandu de la ea, poate lor le convine. Sa muncesti o viata si cand sa te bucuri si tu de pensie dai coltu, e normal asa, poate pentru ei da, dar nu este asa de usor sa dai la baros 30 de ani, sau sa lucrezi prin santiere si tot felu de joburi cu conditi grele de munca si sa iesi la pensie la o varsta asa de inaintata,daca mai apuci, si cum sa ai doara pe politicieni in cot cand ei o duc bine si alti se gandesc daca mai apuca ziua de maine….