BMW Hydrogen 7 curata aerul aspirat de motor

BMW Hydrogen 7 curata aerul aspirat de motor


BMW Hydrogen 7 curata aerul aspirat de motor

Hydrogen 7 este un BMW Seria 7 ce foloseste un motor alimentat cu hidrogen. Recent Hydrogen 7 a fost catalogat drept unul dintre vehiculele cu cel mai redus nivel al emisiilor in atmosfera. Prototipul testat a trecut cu succes rigorile vehiculelor super-ultra low-emission (SULEV), cel mai drastic standard actual.

Isprava este cu atat mai uimitoare tinand cont de faptul ca Hydrogen 7 foloseste un motor V12, in nici un caz un motor “lenes”. In plus Hydrogen 7 foloseste unele componente care evacueaza un aer mai curat decat cel din atmosfera, motiv pentru care Hydrogen 7 poate fi catalogat ca purificator de aer.

Cum infrastructura de alimentare cu hidrogen nu este inca pusa la punct (in Germania exista doar 5 statii de alimentare cu hidrogen, iar in SUA vor fi doua in curand), BMW a prevazut pentru Hydrogen 7 posibilitatea functionarii pe baza de combustibil fosil clasic.

Sursa: CrunchGear

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Exista 1 comentariu la 'BMW Hydrogen 7 curata aerul aspirat de motor' »

  1. […] german, unul din pionierii masinilor ecologice (vezi BMW Hydrogen 7), are de gand sa isi doteze modelele viitoare de masini cu panouri fotovoltaice montate pe acoperis […]