Chevy Volt, mandria Americii, din 2010

Chevy Volt, mandria Americii, din 2010


Mult mediatizata masina americana 100% ecologica care va revolutiona felul in care vom proteja mediul, Chevy Volt, a fost in sfarsit prezentata publicului. Chiar daca o vom putea cumpara abia in 2010, Chevy Volt pare a avea deocamdata de partea sa toate atuurile: design modern, pret accesibil, gadgeturi de interior si posibilitatea de a functiona atat cu combustibili fosili cat si cu baterii (pentru calatorii mai mici de 40 mile).

Pentru a incarca Chevy Volt-ul nu este nevoie decat de o priza obisnuita. Alte detalii precum autonomia maxima (pana la lansare cu siguranta vor aparea baterii mai performante) si performantele pe strada vor suferi modificari pana la momentul lansarii.

Sursa: Chevrolet

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

    Etichete:

    Exista 1 comentariu la 'Chevy Volt, mandria Americii, din 2010' »

    1. Haimanelele astea de americani, dupa ce au poluat toata lumea cu tot ce se poate polua s-au trezit ca ar trebui sa faca si ceva bun. Om vedea si cu ce costuri.
      M-as mira sa renunte la cele mai imbecile curse de masini, motociclete si alte tampenii modificate, mizerii pe care de altfel au cam fost imprumutate si pe la noi (ca deh, unde se mai putea respira ceva aer curat) de “pasionatii” motoarelor ( dupa parerea mea niste neisparviti de bani gata). Dar ce, te poti pune cu pasiunea omului?