Documentar: Who Killed the Electric Car?

Documentar: Who Killed the Electric Car?


Daca va plac conspiratiile, musamalizarile, manipularile si masinile electrice cu siguranta v-ar place documentarul film Who killed the electric car? Documentarul pune niste probleme foarte interesante si incearca sa aprinda lumina asupra faptelor care au dus la disparitia EV1, prima masina electrica “serioasa”, produsa de gigantul american GM.

Link IMDB

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Exista 4 comentarii la 'Documentar: Who Killed the Electric Car?' »

  1. […] a reusit sa vizioneze documentarul “Who Killed The Electric Car” – “Cine a omorat masina electrica”, s-a lamurit despre ce este vorba si ce […]

  2. hai domnilor suntem nebuni ce naiba dativa cate doua perechi de palme sa va revenitzi , normal legile facute de cei de sus au orbit poporul sa zic asa . apoi daca eise unul deal de CAPRA si vrea sa faca din inventziile lui care le are deja o masina de serie intro uzina de prin tzara credetzi car avea succes ? iar baga baietzii betze in roate imediat
    sau cand il vedetzi pe capra cu vreo masina dea lui electica samearga pe strazile din tzara sa faca naveta sau piatza fara SA DEA TAXE LA STAT , ca deacu a cam obosit saracu sa mai lupte cu sistemul .ce naiba nu mai gandim oare , hai care-si face o masina electrica sa vad daca scapa de taxe si taxe si iar taxe , datzio dreaku de treaba , am inebunit oare . cei de sus freaca sforile nu ? firar mama lor de indivizi pungashi.

  3. Ce credeti, ca ar accepta oricare din statele lumi o astfel de schimbare. Ganditiva ca ar face cineva ex. o firma de taxi cu astfel de masini; care ar fi pretul pe km(nu in romania unde preturile denota dorinta de inavutire), cata acciza va pierde statul????? Si este un exemplu simplu fara a ne gandi la o ceva general, o schimbare in masa a autovehiculelor pe combustibili fosili, va dati seama ce gaura la buget. Da parrerea mea e ca o sa inventeze ceva taxe sa se scoata (pretul Kw).
    DA!

  4. Din pacate suntem toti niste vaci numa’ bune de muls, cred ca v-ati dat seama de asta pana acum! Masina electrica pentru care vom face sacrificii maxime (financiare vb) va fi cireasa de pe tort. Prin lumina Verde a ecologiei vom da mai mult lapte per cap de vita furajata…Un alt curent, alte taxe ne asteapta!