Genepax, masina care functioneaza cu apa

Genepax, masina care functioneaza cu apa


Masinile hibride este un pas inainte catre vehicule nepoluante, dar sunt inca departe de atingerea acestui deziderat. Niste japonezi s-au ambitionat si au construit prima masina care functioneaza cu apa.

Prototipul produs de Genepax foloseste un convertor care extrage hidrogenul si oxigenul din apa, ce sunt apoi folosite pentru motorizarea vehiculului.

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

Exista 10 comentarii la 'Genepax, masina care functioneaza cu apa' »

 1. Este foarte tare……………

 2. Mare prostie !!! Chiar merge numai cu apa ?? Daca citesti mai atent, vei descoperi ca exista un pret nespecificat (pentru ca este foarte mare) pentru componentele chimice care fac posibila disocierea moleculelor de apa. Aviz amatorilor, pentru ca e o mare tzeapa…

 3. asa ceva arata pe un post roman in urma cu ceva ani ca ar fi inventat un mos fost mecanic cred ca la garantat 100/100 dar nu il lua nimeni in seama

 4. asa ceva arata pe un post roman in urma cu ceva ani ca ar fi inventat un mos fost mecanic cred ca la garantat 100/100 dar nu il lua nimeni in seama

 5. Asa este..imi aduc aminte si eu de romanul nostru care ar fi inventat ceva asemanator.si eu sunt curios,tinand cont ca este o realizare foarte mare,de ce nu s-a facut ceva in privinta asta(poate om fi dependenti de petrol si alte gaze..hmm..)

 6. stati linistit, niciodata nu se va inventa un motor cu apa (apa si gata) pentru ca e o aberatie.
  Motorul mecanicului nostru de fapt era un motor cu aburi, produsi …electric…cu bateria masinii

 7. Daca vreti amanunte le gasiti pe “ropatentsearch” cautati motorul cu apa si o sa vedeti…un mare “fis” !
  -in principiu,daca ei o molecula de apa si o “spargi” in cele doua componente “h” si “o” poti sa le re-combini in acelasi timp obtii din nou …apa ! Conform unui principiu “in univers totul se transforma”, dar niciodata, daca bagi “ceva” nu poti sa scoti “altceva” cu o valoare mai mare decat ce ai “bagat” ,rezulta ca motorul cu apa ,este o “gluma”-mai bine folosesti bateria pentru un motor…electric !!!

 8. Este vorba tot de o masina electrica ,dar care nu are baterii ci acel dispozitiv ingenios in care pui apa si prin separarea hidrogenului de oxigen rezulta eliberare de electroni adica electricitate care este trimisa in fata la controler si electromotor cu ajutorul caruia masina se deplaseaza.Interesant,nu? Va salut .

 9. “Masinile hibride este un pas inainte”
  Voi chiar sunteti SEMIANALFABETI?!
  O exprimare mai inteligenta ar fi “masinile hibride reprezinta un pas inainte”
  Da’ ce sa le ceri RROManilor semianalfabeti?

 10. Salutare

  Eu sunt inginer mecanic si studiez masina lui si planurile lui Stanley Meyer de ceva timp si pot spune cu certitudine ca functioneaza, nu pot garanta dare este logic, bineinteles pentru cei ce inteleg tot procesul, nu doar bucati din el, cum sunt milioane de cretini (poate platiti pentru a spune ca nu merge si ca e tzeapa) pe forumurile romanesti care spun idiotzenia aia cu “ce bagi atata scoti” si “totul se transforma”… cum dracu poti sa aberezi in halul asta. Nici nu ma mir ca Romania este cu muuult in urma tarilor civilizate si din pacate asa va ramane. Pun o intrebare logica pentru acei care abereaza si nu cred in aceasta descoperire (HHO): CUM FUNCTIONEAZA SOARELE SI DE UNDE ARE ATATA ENERGIE si nu se mai termina ????? CUM? poate cineva sa-mi raspunda concret, NU PARERI !!!