Incalzirea globala – altfel

Incalzirea globala – altfel


Incalzirea globala ne afecteaza in fiecare zi. Nu e o minciuna, nici o exagerare: e o realitate.

Exista tot mai mutle clipuri care incearca sa ne sensibilizeze pe tema acestui subiect, iar acesta este unul dintre cele mai bune. Mesajul subtil si muzica perfect aleasa il fac sa fie pur si simplu genial.

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

    Etichete:

    Exista 2 comentarii la 'Incalzirea globala – altfel' »

    1. Cred ca este cel mai marcant clip realizat in aceasta privinta.Foarte convingator insa…de la luarea unei decizii si pana la punerea in practica este distanta de la soare la pamant.nu suntem in stare sa ne sortam gunoiul-sticla de plastic si tot asa(cu mici exceptii din tara,bravo lor)…asa ca singura concluzie este..pacat.

    2. Incalzirea globala ne afecteaza in fiecare zi, dar daca autoritatile competente pentru protectia mediului nu sunt impinse de la spate si verificate de UNIUNEA EUROPEANA, DEGEABA. Sunt functionabile o groaza de uzine care polueaza foarte mult si au sute de masini care functioneaza in incinta uzinelor sau in santiere care nu fac nici o verificare la RAR, care si ele la randul lor polueaza foarte mult, dar cu toate astea AUTORITATILE dorm.. Prin orase sunt autobuze care sunt fabricate in 19… toamna, iar daca mergi in spatele lor nici nu poti respira.. de astea ce sa mai zicem… si noi vrem sa salvam lumea