Pamantul filmat la rezolutie HD

Pamantul filmat la rezolutie HD


Ce rezulta cand se intalnesc minunile tehnologie cu magia universului? Ei bine, rezulta Pamantul filmat la rezolutie HD (High Definition) din statia spatiala. Cuvintele sunt de prisos, asa ca va lasam sa vedeti despre ce e vorba. Filmul a fost oferit de NASA cu ocazia Zilei Pamantului.

Sursa: Gizmodo

Aboneaza-te Aboneaza-te la Newsletter Aboneaza-te la RSS

Articole asemanatoare:

  Etichete:

  Exista 4 comentarii la 'Pamantul filmat la rezolutie HD' »

  1. Ce frumos arata de parca ii perfect sanatoasa.

   ps. am trimis un mail pt. voluntariat si botul de la yahoo mi-o raspuns frumos ca nu va merge mailu sau ceva de genul si o zis ca nu mai incearca sa trimita mailu ca s-o saturat. ­čśŤ

  2. Pamantul este asa de extraordinar!!! Arata foarte splendid , minunat! Nu vreau ca Pamantul sa fie distrus!

  3. BUNA SEARA. CE MAI FACETI VOI, PRIN ROMANIA? Uite, un avion B-767, CE ZBOARA 1530 de mile, consuma 25oookg de TRIP FUEL IN 3-4 ore. Inmultiti cu densitatea de o,803 lt/kg si aflati citi litri consuma. Dusmanul lui, A-38O, DE 79,9 m, 480 locuri, ce zboara 18000 km, consumA 248 tone, adica 7658400 litri de combustil, si nu e nici euro-3 sau euro-4. Atunci toate masinile din lume, cu tractoare, camioane, buldozere, etc. sint luminari pe linga becuri cu halogen. Asa ca in BUCURESTIUL NOSTRU DRAG, 90% DIN POLUARE POATE VENI DE LA AVIATIE. CRED CA AM GRESIT UNDEVA LA CALCUL. CERUL SA FIE CU VOI. M.C.

  4. eu nu vad nimic